G-FORCE SPORTS
Sport with fun

Nieuws


HIIT

Op dinsdag 23 januari starten we weer met HIIT (hoge intensiteit interval training). Deze training bestaat uit 6 lessen van 30 minuten. En is vooral gericht op vetverbranding en uithoudingsvermogen. Kosten zijn 50,- p.p. voor 6 lessen. De lessen zijn op 23 en 30 januari, 6, 20 en 27 februari en op 6 maart van 20.45 tot 21.15uur. Minimaal aantal deelnemers is 6. Voor meer informatie en inschrijven neem contact op met mij via onderstaand telefoonnummer of mailadres.


Vanaf heden ligt de inschrijflijst voor de farmer fun (30 juni 2018) weer klaar bij Pink! Vergeet je niet in te schrijven voor 18 januari!


NIEUW NIEUW NIEUW 1 op 1 core stability training.

Kijk voor meer info onder het kopje Personal training


Dinsdag 28 november 2017

Dinsdag 28 november geeft pink boxing Biezenmortel in samenwerking met Cees Schoenmakers van massagepraktijk Tilburg weer een masterclass. Cees was in zijn jongere jaren proffesioneel bokser en heeft veel tijd doorgebracht in de boksring. Wil jij je techniek verbeteren dan is deze masterclass echt iets voor jouw.  De les is geschikt voor beginners en gevorderen leden van Pink Boxing Biezenmortel. Aanmelden kan gewoon via het rooster en er zijn geen extra kosten aan verbonden.


Donderdag 12 oktober 2017

Afgelopen donderdag was het meiden team van hockey club Udenhout op bezoek. Gewoon even een keer wat anders dan een normale hockeytraining. Volgens mij is dat gelukt! Goed gewerkt meiden!!

Wil jij met je team ook een keer een boksclinic, bel of mail me dan voor info.


Maandag 2 oktober 2017

Masterclass bij Pinkboxing NL
Als Pinkboxing instructeur zijn wij verplicht minimaal 1x per jaar een masterclass te volgen bij Pinkboxing NL.
Dit doen wij om helemaal up to date te blijven en weer nieuwe technieken aan te leren.
Ook geeft het ons weer nieuwe inspiratie en energie om te gebruiken in onze lessen.
Afgelopen maandag was ik hier voor de 2e keer dit jaar bij aanwezig.
Heel veel inspiratie opgedaan dus we kunnen weer lekker knallen in de lessen.

Boxing balls

Vanaf maandag 2 oktober hebben we weer nieuwe materialen om mee te werken: Boxing balls! Boxing balls zijn exclusief ontworpen voor pink boxing. Boxing balls zijn multifunctionele ballen om tegen te stoten tijdens het boksen en om te gebruiken in onze functional trainingscircuits.

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info